Receptie

Hier moet u zich na aankomst melden. Ook voor informatie en reserveren van de tennisbanen kunt u bij de receptie terecht. De beheerder staat u graag te woord als u vragen heeft. In het hoogseizoen zijn hier 's ochtends ook verse broodjes, stokbroden en div. zoete broodprodukten zoals croissants verkrijgbaar.

Openingstijden receptie:
Hoogseizoen (juli en augustus)
Dagelijks van 08.30 - 12.00 en van 15.00 - 19.00 uur
De receptie is op woensdag gesloten.

Buiten hoogseizoen:
Dagelijks van 18.00 - 19.00 uur

Zwembad

Onmisbaar in het Zuid-Franse klimaat is een zwembad. In het park treft u een zwembad en een kinderbad aan. Het zwembad heeft de maten 20 x 10 meter en is 1.65 m. diep. Het ondiepe kinderbad meet 8x4 meter. Bij gebruik van het zwembad zijn allerlei attributen, zoals banden, opblaasbare beesten, stoelen, parasols e.d. niet toegestaan. I.v.m. de hygiëne is het verboden met schoenen of slippers het zwembadperron te betreden. Een royaal betegeld zonneterras met enkele partytenten completeren de zwem- en zonaccommodatie.

Tennisbanen

Naast het zwembad liggen twee tennisbanen. In het hoogseizoen moet er voor gebruik van de tennisbanen bij de beheerder of het recreatie team gereserveerd worden.

Speeltuin

Voor de kleine kinderen is er een (zand) speelterrein met schommels, klimrek, glijbaan e.d. Wij wijzen u er op, dat gebruik van deze faciliteiten voor eigen risico is.

Basketbalveld

Het park beschikt ook over een verhard basketbal veld. Hier worden in het hoogseizoen ook diverse andere activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Jeu de boule

Er zijn 2 jeu de boule banen aanwezig op het park. De ballen die benodigd zijn voor het spel zijn te krijgen bij de receptie.

Voetbalveld

Naast het basketbal veldje is ook een voetbalveldje aanwezig. Ook hier worden in het hoogseizoen regelmatig verschillende wedstrijden georganiseerd.

Jeugdhonk

In het overdekte jeugdhonk zijn twee tafeltennis aanwezig. Tijdens slechter weer is de jeugd hier ook vaak te vinden.

Volleybalveld

Naast de Jeu de boule banen is een mooi volleybal veld aanwezig waar ook gedurende het hoogseizoen regelmatig wedstrijden georganiseerd kunnen worden.

Recreatie op Le Mattas

In het hoogseizoen is op Le Mattas een recreatie team aanwezig, dat de jeugd met allerlei activiteiten bezighoudt.

Barbecue

In de maanden juni t/m september geldt een absoluut verbod voor het gebruik van open haard en barbecue (een elektrische barbecue is wel toegestaan). Om tegemoet te komen aan de wens toch met open vuur te barbecuen organiseert de beheerder in het hoogseizoen wekelijks (op de dinsdagavond) een barbecue op een open plek bij het zwembad, waar iedereen welkom is.

Nadere bijzonderheden hierover treft u aan op de informatieborden.

Overige activiteiten

Ook voor volwassenen worden gedurende het hoogseizoen regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd. Een aantal voorbeelden zijn: wandeltochten, kanotochten, wijnproeven, e.d.